Lokal för fest, konferens och evenemang i Surahammar

Vi erbjuder flera konferenspaket anpassade för små och stora grupper. Kontakta oss för att skräddarsy en konferens eller annan aktivitet för just ditt behov. Klicka här för mer information om våra lediga lokaler till ditt arrangemang

Hyr Surahammars bästa festlokaler

Planerar du en fest, konferens eller speciellt evenemang? Hyr prisvärda och flexibla evenemangslokaler på Folkets hus i Surahammar för att säkerställa en minnesvärd upplevelse. Med central placering och överkomliga priser är Folkets hus det perfekta valet för dina arrangemang.

Folkets hus i Surahammar erbjuder mångsidiga och välutrustade lokaler som passar alla typer av tillställningar. Våra anpassningsbara utrymmen gör det möjligt att skapa den perfekta atmosfären för din fest eller konferens. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa evenemangslokaler till priser som passar din budget.

Vår plats är lättillgänglig för både lokalinvånare och besökare från omgivande områden, vilket gör det bekvämt för alla att delta i ditt evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest, företagsmöte eller speciellt tillfälle, är Folkets hus redo att göra ditt arrangemang till en framgång.

Boka dina evenemangslokaler på Folkets hus i Surahammar i dag och njut av fördelarna av en centralt belägen plats till rimliga priser. Kontakta oss för att få reda på mer och låt oss hjälpa dig att skapa ett minnesvärt evenemang för dig och dina gäster. Välkommen till Folkets hus i Surahammar – din partner för lyckade evenemang!

Har du frågor?

Har du frågor rörande Folkets Hus i Surahammar? Har du frågor rörande bio och andra evenemang?

Klicka här!

Hyr lokal och konferensrum

Vi erbjuder flera konferenspaket anpassade för små och stora grupper. Kontakta oss för att skräddarsy en konferens för just ditt behov.

Gruvan

Platser: 300
Pris: Från 1500 kr
(med kök: 500 kr)

Klicka för mer information och bokning

Biografen

Platser: 231
Pris: Från 5125 kr

Klicka för mer information och bokning

Mimer

Platser: 60
Pris: Från 1200 kr

Klicka för mer information och bokning

Pråmen

Platser: 40
Pris
: Från 1200 kr

Klicka för mer information och bokning

Smeden

Platser: 20
Pris
: Från 1000 kr

Klicka för mer information och bokning